Abonneren  Inloggen

Negende editie GrafischGolfen

24 mei 2019

Nog een maand en dan is het zover; de negende editie van het GrafischGolfen. In aanloop naar het sportieve netwerkevent verkenden oud-toernooidirecteur Jörgen Rietveld (l) en de nieuwe chef d’équipe, Mike Velleman, de klassieke baan Toxandria bij Breda.

De baan in een bosrijke omgeving kreeg na de verkenning van beide ervaren golfers het stempel ‘goedgekeurd’ voor het GrafischGolfen dat op 28 juni plaatsvindt. Jörgen Rietveld is verkoopdirecteur noord-west Europa van inktproducent hubergroup en Mike Velleman is directeur vanManagementMedia, de uitgeverij van onder meer PRINTmatters.

Golfclub Toxandria is een van de klassieke banen in Nederland en de fairways strekken zich uit over natuurlijk glooiend terrein en heidevelden in het bosrijke gebied van Molenschot, tussen Breda en Tilburg. In deze omgeving is het fantastisch spelen en prima netwerken. Vanaf 10.30 uur is de ontvangst en de start is om 12.30 uur sharp.  Ook tijdens de game worden de sportievelingen uiteraard prima verzorgd. De mooie dag wordt afgesloten met een bbq en prijsuitreiking.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Pak deze unieke kans om met vakgenoten op één van de mooiste golfbanen te spelen. Grafischgolfen.nl