Abonneren  Inloggen

'Connect to Grow' open huis van MPS

1 juni 2022

MPS bundelt de krachten met Apex International, Esko, CERM, COE, GEW, Hamillroad, Lehner, Spilker en Zeller & Gmelin voor een tweedaags open huis op 8 en 9 juni. Deelnemende gasten kunnen informatieve presentaties, educatieve breakout-sessies en live demonstraties van de volgende generatie EF-pers verwachten, en de voordelen van MPSConnect en het Performance Program.

‘We verwelkomen labelprinters en -converters om samen met ons en onze partners in Arnhem twee inspirerende dagen over onze branche te beleven’, aldus Atze Bosma, CEO van MPS. "Dit open huis is ontworpen om deelnemers op te leiden met de nieuwste automatiserings- en printkwaliteitstechnologieën en om een ​​interactief programma te bieden om ideeën en ervaringen uit te wisselen en samen te verbinden om te groeien."

Debuut van de EF next generation pers

Live demonstraties van de EF zevende generatie pers zijn een hoogtepunt van het open huis. De nieuwste volledig geautomatiseerde multi-substraat flexomachine van EF, die eerder dit jaar werd gelanceerd, is standaard uitgerust met de uitschuifbare inktlade, E-sleeves, verbeterde taakgeheugenfunctionaliteit en twee automatiseringsniveaus. Nieuw bij de volgende generatie EF-persen is de optie van een bredere baanbreedte van 580 mm.

Het programma en inschrijven

Het open huis vindt plaats van 9.30 - 18.00 uur op 8 en 9 juni op het hoofdkantoor van MPS in Arnhem. Gasten kunnen zich inschrijven om één of beide dagen bij te wonen.

Een ochtend- en middagprogramma is gekoppeld aan een actueel branchethema: hoe maximaliseer je de prestaties (8 juni) en werk je aan duurzame groei (9 juni). De ochtend zal bestaan ​​uit verschillende plenaire presentaties; de middag zal bestaan ​​uit vier breakout-sessies over onderwerpen als het digitaliseren van het flexoproces, flexibiliteit versus standaardisatie, hoe u zich kunt voorbereiden op de toekomst en consolidatie in de industrie.

Geregistreerde gasten hebben de mogelijkheid om vier van de zes beschikbare breakout-sessies te selecteren, details zijn hier beschikbaar. Drukkers wordt verzocht zich hier vooraf aan te melden met voorkeursdatum(s) van aanwezigheid.