Abonneren  Inloggen

2 UV-inkjet printers voor Rehms Druck

8 februari 2023

De 140 man tellende drukkerij Rehms Druck in Borken, net over de grens bij Winterswijk, heeft zijn bestaande AccurioJet KM-1 en 2 AccurioPress C83hc vervangen door 2 AccurioJet KM-1e digitale UV-inkjetsystemen.

De onderneming zet stevig in op het digitale produceren door naast de nieuwe B2-printers ook te investeren in het digitale lasersnijsysteem Motioncutter en een digitale vernisser, de MGI JETvarnish 3D 9000L. In 2017 was Rehms Druck de eerste Duitse klant van een AccurioJet KM-1 van Konica Minolta.

Meer substraten

De AccurioJet KM-1e, opvolger van de 1, biedt meer mogelijkheden. Het substraataanbod omvat nu ook transparante folies, synthetische substraten, metallic media en canvas. De opvolger zet ook weer een stap voorwaarts op het gebied van kleurkwaliteit, kleurstabiliteit en uitgebreide kleurruimte, waarin de vorige drukmachine al nieuwe maatstaven zette.

Verpakkingen in kleine oplagen

Ook Rehms Druck richt zich op de groeimarkt van verpakkingsdrukwerk. Daarom was de fullserviceprovider al jaren op zoek naar een oplossing voor digitaal snijden met behulp van lasertechnologie. Om aan de vraag naar steeds kleinere oplages te voldoen en tegelijkertijd klanten een hoge mate van flexibiliteit te kunnen bieden voor creatief verpakkingsontwerp, werd het snelle lasersnijsysteem Motioncutter interessant voor het bedrijf.