Abonneren  Inloggen

World Wrap Masters op AutoProf '24 in Gorinchem

24 januari 2024

Dit jaar organiseert FESPA voor de derde keer de Nederlandse World Wrap Masters. Deze derde editie vindt volgende week plaats, op 30 en 31 januari, tijdens de Vakbeurs AutoProf '24 in de Evenementenhal in Gorinchem.

De Nederlandse editie is een officiële voorronde voor de internationale wedstrijden. Die worden van 19-22 maart 2024 gehouden in de Rai in Amsterdam, tijdens de FESPA Global Print Expo. De winnaar van de World Wrap Masters Netherlands mag Nederland vertegenwoordigen tijdens The Finals, waar de beste wrappers uit de wereld samenkomen.

Dit jaar nemen 10 wrappers deel aan de wedstrijd, die nu twee dagen duurt in plaats van één dag. De deelnemers zijn Brent Beijaard, Martijn Langereis (nummer 2 bij de vorige editie), Julian Klappe, Jeroen Godthelp, Sander Bonestroo, Ruud Neerings, Jacob van de Berg, Dik Weterings, Ben Hoogendoorn en Wouter Knol (winnaar vorige editie en nummer 2 bij de Finals).

De auto’s die worden gewrapt zijn Polestars. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door 3M, Spandex, HP en Hertz.

Op de website van FESPA lees je meer over World Wrap Masters en de mogelijkheden om het evenement te bezoeken.


Altijd het laatste grafische nieuws in je inbox met de nieuwsbrief van PRINTmatters